RSS

Koert van Mensvoort lanceert natuurbeweging tijdens Dutch Design Week

do, okt 15, 2015

Wetenschap en Natuur

Ambassadeur van de Dutch Design Week Koert van Mensvoort lanceert op 22 oktober tijdens de Now Future talkshow het Next Nature Network in Nederland. Next Nature Network is een nieuwe natuurbeweging die niet terug, maar vóóruit wil naar de natuur.

Lancering Next Nature Network
Traditionele natuurorganisaties hebben een te romantisch beeld van ongerepte natuur. Next Nature Network gelooft dat we zo omringd worden door technologie dat het onze next nature is geworden. Aan het begin van de avond zal Koert een korte introductie geven op het gedachtegoed van Next Nature Network, ondersteund door een on stage presentatie van de recentelijk ontwikkelde Piago IJskar waarin In Vitro ijsjes geserveerd worden. Daarnaast wordt de eerste symbolische ECO coin (projectfocus voor aankomend jaar) 3D geprint en wordt het nieuwe boek ‘Save the humans’ gepresenteerd.

Now Future Talkshow
De lancering is onderdeel van de Now Future Talkshow die georganiseerd wordt door de Dutch Design Week en de VPRO. Tijdens de inmiddels derde editie van deze talkshow belichten verschillende sprekers (o.a. Rachel Armstrong, Pauline van Dongen) op uitnodiging van Koert toekomstige scenario’s rondom de relatie tussen natuur en techniek.

Wanneer?
Donderdag 22 oktober

Hoe laat?
Opening zaal: 20:00 uur
Start talkshow: 20:30
Einde talkshow, mogelijkheid tot interview Koert: 22:00 uur

Waar?
Klokgebouw Dutch Design Week, Klokgebouw 50, Eindhoven

Wie?
Presentator Now Future Talkshow: Pieter van der Wielen
Host Now Future Talkshow: Koert van Mensvoort
Spreker Now Future Talkshow: Rachel Armstrong
Spreker Now Future Talkshow: Pauline van Dongen
Spreker Now Future Talkshow: Agi Haines
Spreker Now Future Talkshow: Eric Coelingh

Wij zijn er pas net from Next Nature Network on Vimeo.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?