RSS

5 redenen waarom kussen in het openbaar heerlijk is

Sommige mensen vinden het afschuwelijk, uitgebreid zoenen in het openbaar. Maar wij verzamelden vijf goede redenen waarom je af en toe wél moet tongzongen in het openbaar.

Het is net als in de films
Of je nu naar een oude of recente romantische film kijkt: in bijna elke film geeft een verliefd koppel elkaar een hartstochtelijke kus in het openbaar. Meer nog: van de perfecte filmkus word je zelfs intens gelukkig. Heb je de kans om gekust te worden als in de films, houd je dan zeker niet in.

Het werkt opwindend
Koppels die al een tijdje samen zijn kunnen hun seksleven extra pit geven als ze elkaar opwinden in het openbaar. Begrijp ons niet verkeerd: je hoeft niet all the way te gaan in het park of in de supermarkt. Maar een passionele kus buiten de slaapkamermuren maakt het alleen maar spannender als jullie uiteindelijk in bed liggen.

Het stopt slechte gewoonten
Kussen is de ideale manier om slechte gewoonten af te leren. Stel: je wacht samen met je lief op de bus. Om de tijd te doden begin je te nagelbijten of te eten. Tongkussen is een veel leukere manier om je tijd te spenderen. Bovendien is het ook gezond. Door een uur lang te kussen, verbrand je maar liefst 200 calorieën. Let wel: wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen aan jouw kaakgewricht.

Het creëert ruimte
Heel weinig mensen willen naast een kussend koppeltje zitten. Conservatievelingen vinden het simpelweg not done om in het openbaar te kussen en willen zo ver mogelijk van de geliefden zitten. Veel anderen willen de passionele sfeer tussen de twee niet verpesten. Ideaal als je wat meer plaats wil in de trein of in de bioscoop, niet?

Een teken dat je partner je graag ziet
Het is  niet zo fijn als een nieuwe partner je weigert te kussen of te omhelzen in het openbaar. Iemand die je graag ziet, wil dat tonen. Aan iedereen, op elke plaats en op elk moment van de dag.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,