RSS

De film The Power of the Heart nu ook in de Nederlandse bioscoop

„You will never be able to escape from your heart. So it is better to listen to what it has to say.” Aldus Paulo Coelho. Met de titel The Power of the Heart is afgelopen oktober zowel een boek als een film uitgekomen. The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht.

Het boek is in de afgelopen maanden al in 70 talen uitgegeven, wat voor een eerste boek van een auteur onovertroffen is. In Nederland werden er in twee maanden tijd al meer dan 25.000 boeken verkocht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen.

Hij creëerde een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging: laat je hart je gids zijn. Vind je ware potentie en je geluk, leef dichter bij je intuïtie. Coelho, Allende, Tolle, Chopra en Angelou inspireren, De Pape overtuigt.

Op 6 maart a.s. organiseert Bliz Events een vertoning in de Pathé Schouwburgplein bioscoop in Rotterdam. De producer van de film, Baptist de Pape, zal aanwezig zijn en na de film vragen beantwoorden en signeren. En op 8 maart a.s. wordt de film in de Lux in Nijmegen vertoont. Kijk voor meer informatie en de agenda op de website van Bliz Events.

Baptist de Pape
Baptist de Pape had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor toen hij besloot dit toch niet te doen. Plotseling zag hij zichzelf niet zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat wilde hij werkelijk met zijn leven, wat was zijn doel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen ‘bij toeval’ een gesprek tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle op YouTube.

Oprah zei: „Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” Tolle antwoordde: „Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”
Toen begon Baptist de Pape een zoektocht. Hij wilde antwoorden op levensvragen en bezocht alle iconen die je maar bedenken kunt: Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Isabel Allende, Maya Angelou, Paulo Coelho, Jane Goodall, Marianne Williamson, John Gray en vele anderen. Door het delen van hun ontroerende persoonlijke verhalen, wijsheden en inzichten, hebben deze leraren samen met De Pape een multidimensionaal, verhelderend beeld van het hart neergezet als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die ons denken ver overtreft.

Met grote spirituele en wetenschappelijke inzichten, presenteert The Power of the Heart fascinerend bewijs dat het hart meer is dan een fysiek orgaan. Het beschikt over een eigen intelligentie, in staat om jouw ideeën over geld, gezondheid, relaties en succes te transformeren. Deze inzichten begeleiden je naar de bijzondere krachten van het hart zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid, vergeving en liefde.

De onvergetelijke lessen van de grootste leraren in de wereld zullen je inspireren om jouw verborgen talenten te vinden, je innerlijke stem te horen en jouw hoogste doel in het leven te vinden. Deze prachtige en indrukwekkende film laat zien hoe je beperkingen kunt overwinnen en hoe je jouw hoogste potentieel kunt vervullen. Een ervaring die je helpt dit geschenk in je lichaam te ontdekken en herontdekken.

Liesbeth Bakker van Bliz Events over The Power of the Heart„Het team heeft vijf jaar over deze film gedaan en het is alsof er geen betere tijd is voor deze film om uit te komen dan nu, met alle onrust in de wereld. Het belangrijkste dat de wereld nodig heeft, is mensen die wat meer beslissingen vanuit hun hart nemen. Als je naar deze film kijkt, gaat je hart open. En daarmee hoop ik dat heel veel mensen deze schitterende Nederlandse productie gaan zien.”

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,