RSS

S&P ziet Nederlandse huizenmarkt aantrekken

do, feb 5, 2015

Economie en Ondernemen

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verwacht dat de Nederlandse huizenmarkt de komende jaren aantrekt. Dat blijkt uit het kwartaalrapport over de Europese huizenmarkt van het ratingbureau dat donderdag bekend werd. S&P voorziet voor dit jaar een prijsstijging van gemiddeld 1,5 procent gevolgd door een plus van 2,5 procent in 2016.

De terugkeer van het vertrouwen in de huizenmarkt komt volgens de kredietbeoordelaar door de verbeterde economische situatie van huishoudens, een verbetering op de arbeidsmarkt en de vermindering van de werkloosheid. Ook zijn er meer betaalbare woningen beschikbaar en speelt de huidige lage rentestand huizenkopers in de kaart. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,