RSS

The Power of the Heart [Boek + Movie Trailer]

Op 7 oktober verschijnen het boek en de film The Power of the Heart – laat je hart je gids zijn, van Baptist de Pape. Benieuwd naar het boek en de film? Hieronder vind je de movie trailer en een inkijkexemplaar met een aantal pagina’s van het boek.

Ondanks een lucratief aanbod besefte Baptist de Pape dat hij de weg van de advocatuur niet wilde inslaan. Een bijzondere ervaring maakte duidelijk wat hij dan wel moest doen: laten zien dat de onvoorstelbare kracht van het hart naar het ware doel van ieders leven kan leiden.

Hij interviewde achttien iconen, zijnde: Maya Angelou, Deepak Chopra, Paulo Coelho, Eckhart Tolle, Marianne Williamson, Gary Zukav, Isabel Allende, Jane Goodall, Joe Dispenza, John Gray, Michael Beckwith, Ruediger Schache, Neale Donald Walsch, Howard Martin, Rollin McCraty, Marci Shimoff, Linda Francis en Dean Schrock. Met elkaar creëerden zij een sensationeel portret van het hart als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die het verstand ver te boven gaat.

Oefeningen helpen je om de speciale krachten van het hart – waaronder intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving – te activeren. Dit boek laat zien hoe juist de stem van ons hart onze kijk op geld, gezondheid, bewustzijn, relaties, succes en geluk op verbluffende wijze kan veranderen.

Benieuwd naar het boek? Lees in het inkijkexemplaar hieronder alvast een aantal pagina’s.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , ,