RSS

Economische vooruitzichten eurozone blijven verbeteren

di, jul 8, 2014

Economie en Ondernemen

De economische vooruitzichten voor de eurozone zijn de afgelopen maand opnieuw verbeterd. Dat meldde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dinsdag op basis van een aantal recente macro-economische cijfers, ook wel leidende indicatoren genoemd.

Van de belangrijke eurolanden liet met name Italië een verdere verbetering van het groeimomentum zien, terwijl de economische trend in Frankrijk stabiel bleef. De groei in Duitsland, de grootste economie waarin de euro het belangrijkste betaalmiddel is, lijkt wat aan kracht te hebben ingeboet maar blijft desondanks op een hoog niveau. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,