RSS

EkoTown: een biologische lifestyle festival

Dit jaar wordt voor het eerst EkoTown georganiseerd, een biologische lifestyle festival waar biologisch eten, sport en recreatie centraal staan. EkoTown is een gezellig en dynamisch festival voor iedereen die een gezonde manier van leven belangrijk vindt, en zal op 21 en 22 juni 2014 plaatsvinden in het Amsterdamse Bos in Amsterdam.

EkoTown is een soort pop-up dorp dat uit verschillende Plaza’s zal worden opgebouwd. Jij kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten! Yoga- en bootcamplessen zijn een geweldige manier om jouw dag in het dorp te beginnen. Bezoek een debat of lezing over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten voor nieuwe inspiratie in SprekersPlaza.

In ProefPlaza ontmoet je de mensen achter de producten en ontdek je nieuwe heerlijke gerechten. En muziekoptredens zijn er genoeg tijdens EkoTown! Er is de hele dag keuze uit verschillende acts op diverse plekken. Luister naar een akoestisch optreden, geniet van jong talent of bekende bands in MuziekPlaza.

ekotown-programma

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?