RSS

Hero kiest voor fairtraide

Hero is het eerste Nederlandse A-merk van natuurlijke fruitsappen met een Max Havelaar Fairtrade keurmerk. Zo komen de sinaasappels van een Fairtrade coöperatie uit de regio São Paolo in Brazilië. De mango’s voor multi-fruitsap worden geleverd door 100 samenwerkende Indiase telers. De leden van deze fruit-coöperaties kunnen dankzij Fairtrade werken aan een betere toekomst.

De grootste Nederlandse hotelketen Van der Valk heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op de agenda staan. Zo wordt het zorgvuldig samengestelde assortiment uitgebreid met de Hero Fairtrade fruitsappen. In Voorschoten, waar het Van der Valk distributiecentrum is gevestigd, heeft Frits Schoemaker, Hoofd Inkoop & Verkoop, de eerste 1 liter en 330 ml PET flesjes in ontvangst genomen. Vanaf nu op het menu bij “Van der Valk Exclusief” hotels.

Fairtrade fruitsappen
Hero wil eerlijke producten maken op basis van fruit zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Hero Fairtrade fruitsap heeft een 100% vruchtgehalte en bevat alleen suikers die van nature aanwezig zijn in het fruit. Hero is eerlijk en transparant over de ingrediënten. Zo is haar fruitsap gemaakt van Fairtrade gecertificeerde ingrediënten en verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel, Appel, Multifruit en Bosfruit.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,