RSS

Tik ’n gratis biologisch eitje bij je paasontbijt

ma, apr 7, 2014

Gezondheid en Voeding

Bij een feestelijk paasontbijt horen eieren van kippen die een feestelijk leven hebben. Wie nu een biologische kip adopteert of kado geeft, profiteert van een speciale paasaanbieding: een gratis doosje met 6 biologische eieren. Daar kun je met een gerust hart van genieten.

Een biologische kip kan naar buiten wanneer ze wil en heeft volop ruimte in de stal. Ze eet biologisch voer, dat absoluut gentechvrij is, en haar snavel blijft intact. Biologische eieren kun je gemakkelijk herkennen in de winkel. Op het doosje staat het onafhankelijke EU biologisch keurmerk en op het ei staat een stempel die met het cijfer 0 begint.

Als je meedoet aan Adopteer een Kip, zorg je ervoor dat een kip een dierwaardig leven krijgt op een biologische pluimveehouderij. Tegelijkertijd draag je bij aan de promotie van biologisch en aan speciale kippenprojecten, zoals de aanplant van bomen en struiken in de uitloop. Als dank voor je bijdrage kun je elke maand een doosje kakelverse biologische eieren ophalen bij een deelnemende winkel in de buurt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,