RSS

Fairtrade wijn van Mandela’s dochter en kleindochter nu ook in Nederland

vr, mrt 21, 2014

Gezondheid en Voeding

In 2010 beginnen Makaziwe en Tukwini Mandela, dochter en kleindochter van Nelson Mandela, aan het verwezenlijken van een droom: een eigen wijnbedrijf. Met  wijnen gemaakt in de beste tradities van hun koninklijke Thembu voorouders.

Die droom is uitgekomen: House of Mandela maakt nu al een aantal jaar met succes ‘royale’ Fairtrade wijnen in de Weskaap in Zuid-Afrika. De historie, het respect voor de aarde, liefde, vergevingsgezindheid, mededogen: wie onze wijn drinkt proeft dat.’ Woensdag  19 maart waren zij in Nederland om hun wijnen te presenteren. House of Mandela wijnen zijn verkrijgbaar bij Boni, Coop, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Poiesz, Vomar en PLUS supermarkten.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,