RSS

Economische groei eurozone houdt aan

do, feb 20, 2014

Economie en Ondernemen

De economische groei in de eurozone houdt aan. Dat concludeerde het Britse onderzoeksbureau Markit donderdag op basis van een eerste schatting.

De inkoopmanagersindex voor de economie van de eurozone ging deze maand van 52,9 naar 52,7. Een stand hoger dan 50 wijst op economische groei, de daling van de graadmeter geeft aan dat het groeitempo iets lager was dan in januari. Zowel in de industrie als de dienstensectoren nam de activiteit deze maand verder toe. De economische groei in de eurozone moet volgens Markit dit kwartaal uit kunnen komen op gemiddeld 0,5 procent.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,