RSS

Unieke foto’s van Botswana’s fauna en flora. Indrukwekkend.

Botswana is één van ‘s werelds minst bevolkte landen en gezegend met een rijke fauna en flora. Fotograaf Zack Seckler legde de ruwe schoonheid van Botswana’s landschap vast vanuit een ultralicht vliegtuigje scherend over de welige Okavango Delta naar de schitterende witte Magadigadi Zoutvlaktes.

Zach-Seckler-Botswana-2

Door de ogen van een schilder
Seckler, vergezeld door een ervaren piloot, kreeg de kans om zijn prachtige opnames te doen op minder dan 150 meter boven de grond.  Deze unieke ‘uitkijkpost’ gaf hem de gelegenheid om schitterende dromerige foto’s te nemen, wat niet mogelijk zou zijn geweest vanop het land of vanuit een gewoon verkeersvliegtuig.

Zach-Seckler-Botswana-3

“Over de grond vliegen op zulke lage hoogtes, en in staat zijn heel precies te manoeuvreren, voelde aan als het glijden over een enorm schilderij en tegelijkertijd  naar believen je eigen penseelstreken creëren” zegt Seckler.

Zach-Seckler-Botswana-4

Zach-Seckler-Botswana-7
Seckler’s deskundig samengestelde foto’s vangen een glimp op van het fantastische dierenrijk en de landschapsdiversiteit waar Botswana om bekend staat, van de levendige kleuren in de mosrijke waterlopen over de gestructureerde voetsporen op de zoutvlaktes achtergelaten door grazende kuddes. Het zachte en wazige kleurenpalet geeft de foto’s een wonderschone schilderachtige aanblik.

Zach-Seckler-Botswana-6

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,