RSS

MyYogaPro: een schitterende nieuwe sociale manier om thuis yoga te beoefenen

MyYogaPro is een interessant nieuw crowdfunding project op Kickstarter dat online yoga lessen combineert met een sociaal netwerk voor yogi’s. Het project werd direct enthousiast ontvangen en heeft binnen 1 dag al het investeringsdoel van 20.000,- dollar bereikt.

Gewoon weer één van de vele yoga video websites? Absoluut niet, dit project wil de manier waarop mensen thuis yoga leren en beoefenen veranderen door de ervaring persoonlijker, sociaal en motiverend te maken.

myyogapro2

Andreas-ZoltanNa het lanceren van een reeks yoga videolessen (30 Days Yoga Challenge) eerder dit jaar, waren Yoga leraar Erin Motz en lifestyle entrepreneur Andreas Zoltan verrast door het overweldigende succes. Meer dan 20.000 yogi’s hadden zich binnen enkele maanden ingeschreven voor de online videolessen. Hierdoor realiseerden Arin en Andreas zich dat veel mensen op zoek zijn naar een relaxte en motiverende manier om thuis yoga te beoefenen. Zo werd het idee voor MyYogaPro geboren.

MyYogaPro gaat 16 uitgebreide yoga cursussen aanbieden en biedt toegang tot meer dan 200 exclusiErin-Motzeve HD video’s met yogalessen, series en asana’s. MyYogaPro heeft ook een sociaal onderdeel waardoor yogaliefhebbers van over de hele wereld contact met elkaar kunnen leggen, en samen online lessen kunnen volgen om zo elkaar te motiveren en te inspireren. De videolessen zijn te volgen via je computer, laptop, iPhone, iPad of Android-toestel, zodat het yogi’s letterlijk de flexibiliteit geeft om overal waar je maar wilt samen yoga te beoefenen.

Als je je nu inschrijft als investeerder van het eerste uur krijg je als dank een lifetime access abonnement voor 55 dollar. Na de lancering wordt de gewone abonneeprijs voor nieuwe leden +/- 100 dollar per jaar.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?