RSS

Wat is jouw favoriete Fairtrade product?

Tegenwoordig vind je het Fairtrade/Max Havelaar keurmerk op enorm veel producten. Van smeuïge pindakaas tot prachtige wijn, van duurzame koffie tot een subtropisch biertje en van een (h)eerlijk ijsje tot een zachte badjas.

Maar welk product is nu favoriet bij het Nederlandse publiek? Daar zijn we wel benieuwd naar en daarom nodigen we je uit om je stem uit te brengen op de site van Max Havelaar. Stemmen kan tot en met 1 november 2013. Er is al een voorselectie gemaakt. Het product met de meeste stemmen wint de Havelaar Award. Zorg dat jouw favoriete Fairtrade product in het zonnetje wordt gezet!

Stichting Max Havelaar bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens het jubileumjaar wil Max Havelaar haar achterban dan ook graag bedanken. Dit doen we door Havelaar awards uit te reiken. Er zijn drie verschillende categorieën: meest Innovatieve organisatie/bedrijf, meest favoriete Fairtrade Product en bijzondere Vrijwilliger. Op het jubileum event half november worden de winnaars voor de betreffende categorie bekend gemaakt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reacties

  1. Sibren:

    Een foutje in de titel? Wat is jouw favoriete Fairtrade product?

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?