RSS

De intuïtieve intelligentie van het hart: Een pad naar persoonlijke, sociale en global coherence

Het is door een onzichtbare energie die het hart uitzendt dat mensen diep verbonden zijn met alle levende wezens. De energie van het hart verbindt ons letterlijk met elkaar.

Het hart van ieder persoon draagt ​​bij aan een ‘collective field environment.’ Deze korte video over hartcoherentie legt het belang van deze verbinding uit en hoe we allemaal bijdragen aan deze collectieve energie. Het energetische veld van het hart verbindt ons zelfs met de aarde.

Of het nu gaat om persoonlijke relaties, sociale contacten, of zelfs de internationale gemeenschap – we zijn allemaal met elkaar verbonden door middel van een veld van elektromagnetische energie. Een toenemende bewustwording van onze bijdrage aan dit veld kan de sleutel zijn voor het creëren van een duurzame toekomst.

Meer informatie: 

Het HeartMath Instituut wil met hun research helpen een beter beeld te krijgen van deze verbinding tussen alle levende wezens. En door middel van het speciale internationale wetenschappelijk Global Coherence project (GCI) hopen ze te helpen om de mysteries te kunnen verklaren van deze energetische verbinding tussen mensen en de aarde, en zelfs de zon.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?