RSS

Flirten is gezond

Flirten maakt je gelukkig en zelfverzekerder. Een Amerikaanse enquête toonde aan dat 50 procent van de mensen zich jong en sexy voelt als ze flirten, bij 37 procent geeft het een natuurlijke roes. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je de ware aan de haak slaat, wat je gelukkig maakt.

Zo draagt flirten bij tot een goede gezondheid. We geven jullie enkele tips zodat een flirtpartij ook bij jou op een succes uitdraait.

Flirt berichtjes
De makkelijkste manier om je liefde te tonen is via een sms’je. Onderzoekers toonden aan dat het juiste berichtje op het juiste tijdstip ideaal is om de romantiek te doen oplaaien. “Ik denk aan jou” is het vaakst verstuurde bericht tussen partners, blijkt uit onderzoek. Maar niets weerhoudt jou er natuurlijk van een origineler tekstje te bedenken.

Hou het vuur brandend
Ook al ben je getrouwd of heb je al lang een relatie, dit is geen reden om te stoppen met flirten. Flirtexpert Doug Fields geeft enkele tips om de vlam tussen jou en je partner brandend te houden: organiseer eens een romantisch dineetje zonder reden of schrijf een liefdesbrief. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, het belangrijkste is dat je je geliefde laat weten hoe opwindend hij of zij is.

Hou het kort
Wil je flirten met iemand waar je een oogje op hebt, maar waarvan je niet weet wat hij of zij voor je voelt? Hou het dan vooral kort, anders ga je te veel verhullen of gaat je vlam het al snel vervelend vinden. Wees grappig en kom slim uit de hoek, maar doe er niet langer dan een paar minuten over om te bedenken wat je gaat schrijven. Hoe spontaner je berichtje, hoe beter.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?