RSS

Uitkeringsaanvragen VS nemen sterker af dan verwacht

vr, aug 2, 2013

Economie en Ondernemen

Het aantal eerste uitkeringsaanvragen in de Verenigde Staten is vorige week met 19.000 gedaald naar 326.000. Dat is het laagste niveau sinds januari 2008, zo werd gemeld door het Amerikaanse ministerie van Arbeid.

Economen hadden in doorsnee gerekend op 345.000 aanvragen. Het cijfer van een week eerder werd herzien tot 345.000, van een eerder gemelde 343.000. De onverwacht sterke daling is een goed teken voor de Amerikaanse arbeidsmarkt.  (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reacties

  1. Pieter:

    http://www.shadowstats.com/

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?