RSS

Vrijdag 12 juli Langste Vegetarische Tafel

Zin in lekker vegetarisch eten op een sublieme locatie? Meedoen om een nieuw record te vestigen? België? En bovendien, gezellig en gratis eten met vrienden in een open lucht setting? Schuif dan 12 juli aan bij de Langste Vegetarische Tafel op het Museumplein in Amsterdam en geniet van een heerlijke uitgebreid Griekse maaltijd.

Voor het derde jaar organiseert de Vegetariërsbond De Langste Vegetarische Tafel. Dit jaar is de Tafel langer dan ooit tevoren. Maar liefst 360 meter, 150 tafels, 300 banken, rondom de prachtige vijver aan het Museumplein. Kom, deel en geniet!

In 2011 werd De Langste Vegetarische Tafel voor het eerst georganiseerd. Voor 200 mensen (wat we toen al behoorlijk vonden), creëerde de Vegetariërsbond een lange tafel, op een mooie locatie, aan het Neude in Utrecht. Het doel van het evenement was om Nederland te laten proeven van de veelzijdige vegetarische keuken.

Die missie was zo geslaagd, dat de Vegetariërsbond De Tafel in 2012 verplaatste en groots uitpakten: Op het Museumplein in Amsterdam schoven toen maar liefst 800 mensen aan en smulden gezamenlijk van de heerlijkheden die onder leiding van Vekologisch chef Erik Wilschut waren bereidt. Maar ook daarvan zeggen we: dat kan beter! Dit jaar is daarom het streven om minimaal 1000 mensen gezamenlijk te laten smullen!

Wederom, op het Museumplein in Amsterdam. Samen. Omdat vegetarische eten zo lekker is. En goed voor het milieu.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?