RSS

Europese bevolking optimistischer

do, mei 23, 2013

Economie en Ondernemen

Ook het consumentenvertrouwen in de eurozone is, naast het Nederlandse consumentenvertrouwen, in mei verbeterd ten opzichte van een maand eerder. Dat maakte de Europese Commissie donderdag bekend op basis van een voorlopige schatting.

De index die het vertrouwen meet, noteerde een stand van min 21,9, tegen min 22,3 in april. Economen hadden in doorsnee een stand verwacht van min 21,8. Voor de gehele Europese Unie kwam de index uit op min 20,2, tegen min 20,4 een maand eerder. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reacties

  1. Diana:

    Waar leven jullie met je hoofd? In de wolken? Wordt toch eens wakker en doe eens echt iets!!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?