RSS

Google maakt kantoordaken groen

di, mrt 5, 2013

Economie en Ondernemen

Google heeft al zijn kantoren in steden over de hele wereld opgeknapt, van San Francisco tot Berlijn, en ze tot kleurrijke omgevingen omgetoverd voor werk, gaming en ontspanning, die de droom zijn van bijna iedere kantoormedewerker.

Maar het bedrijf heeft nu plannen onthuld voor de uitbreiding met een innovatief groen dak voor hun hoofdkantoor in Mountain View, Californië, dat werd ontworpen in samenwerking met het bedrijf NBBJ uit Seattle.

De uitbreiding van 100.000 vierkante meter aan het bestaande Googleplex in Californië zal worden gebouwd op een naastgelegen stuk grond van 17 hectare en zal bestaan uit negen gebogen rechthoeken die verbonden zijn met bruggen, en een groot aantal groene binnenplaatsen en paden.

De gebouwen zijn tot vier verdiepingen hoog en zullen worden ingedeeld in overeenstemming met de werkpatronen van de werknemers. Met andere woorden, afdelingen die goed met elkaar samenwerken zullen dicht bij elkaar worden geplaatst, en de gebruikelijke sociale ruimtes die samenwerking en creativiteit stimuleren zullen er ook deel van uit maken. Een brug zal de medewerkers naar het mooie groene dak en een gezellig buitencafé leiden.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?