RSS

Kom in actie voor schone mode

Misschien heb je het onlangs voorbij zien komen: ‘gratis bloesjes van het nieuwe merk Fashion Victims!’ Dit ‘modemerk’ was een stunt van Greenpeace om de aandacht te vestigen op watervervuiling door de kledingindustrie in landen als China en Mexico. Daar betalen mens en milieu de prijs voor de kleding die bij ons in de winkels hangt. Bestel nu de gratis goodiebag, met leuke cadeautjes en alle info die je nodig hebt om deze campagne tot een succes te maken. Door mee te doen maak je bovendien kans op een vip-trip naar het London Fashion Weekend.

Bijna alle kleding van Westerse merken wordt gemaakt in opkomende industrielanden buiten Europa. Daar lozen kledingfabrieken vaak klakkeloos giftig afvalwater in het milieu. Meren en rivieren waarvan miljoenen mensen afhankelijk zijn voor bijvoorbeeld drinkwater worden ernstig vervuild. Daaraan moet een einde komen. Grote merken als H&M, C&A, Levi’s en Nike hebben we al zo ver gekregen dat ze een einde maken aan deze praktijken. Nu de rest nog.

De bovengenoemde successen hadden we niet kunnen behalen zonder de inzet van miljoenen supporters wereldwijd. Jij kunt het verschil maken, zoveel is zeker. Bestel nu de goodiebag via nomorefashionvictims.nl en ga voor gifvrije mode!

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?