RSS

Opblaasbare lamp op zonne-energie: Give Light, Get Light

LuminAID is een opblaasbare lamp op zonne-energie, ontwikkeld voor een breed scala van toepassingen zoals voor bij calamiteiten of gewoon bij het kamperen.

Iedere lamp laadt zich op met ongeveer 5 uur aan zonlicht, waarna je weer 8 tot 10 uur van licht bent voorzien. Door het geringe gewicht en de platte verpakking is het mogelijk om grote aantallen LuminAID lampen snel wijdverspreid te verstrekken. Voor de kerstdagen heeft LuminAID het “Give Light, Get Light” initiatief gelanceerd, waarin de verkoop van iedere lamp voor persoonlijk gebruik, tegelijk staat voor een donatie van een lamp aan iemand zonder toegang tot elektriciteit.

De LuminAID is een opblaasbare, waterbestendige lamp op zonne-energie die plat wordt verpakt – een perfect alternatief voor een zaklamp in noodpakketten of tijdens het kamperen. UNAIDS, de VN Vredesmacht en LuminAID hebben het “Give Light, Get Light” initiatief gelanceerd, om het beëindigen van geweld tegen vrouwen in conflictgebieden te belichten. Jouw aankoop zal de kosten dekken voor het verzenden van een licht naar jou, en bekostigt tevens de donatie van een LuminAID lamp (en alle gerelateerde verzend- en distributiekosten) voor iemand in nood.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reacties

  1. Wibo Teerlink:

    Recent is de nieuwe producten van LuminAID beschikbaar gekomen in Nederland! De moete waard. Meer info neem contact op via info@bureaucambium.nl

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?