RSS

Lezing: Elvira van Rijn over de maya kalender

Wie ben je? Wat heeft je gevormd? Waar sta je en waar ga je heen? Alle antwoorden op deze vragen liggen in jou besloten. De wijsheid van de Maya’s helpt je om ze te vinden.

Tijdens deze lezing op woensdagavond 14 november maakt Elvira van Rijn duidelijk hoe de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s, inzichtelijk, eenvoudig en toepasbaar is voor iedereen. De lezing wordt gehouden in de Centrale Bibliotheek te Haarlem.

Met Elvira’s boek ‘Maya wijsheid voor je Levenspad’, kan je nu al op basis van je geboortedatum een persoonlijk profiel samenstellen van je kwaliteiten, talenten, passie missie en de blauwdruk van je levenspad.

Elvira zegt hier zelf over:  
Ik profiteer al jaren van de wijsheid van de oude Maya indianen via hun Tzolkin kalender. Ik leef, leer en werk ermee en het is mijn grote passie. De wijsheid van de Maya’s heeft me bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en talenten en inzicht gegeven in mijn levenspad. Bovendien leef ik een stuk makkelijker sinds ik meesurf op de dagenergie die we kunnen voelen en die de kalender dagelijks zichtbaar maakt. Die passie en de wijsheid van de Maya’s wil ik graag doorgeven.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?