RSS

Zondag 21 oktober: Wereldcafé!

Dit jaar, 2012, viert Stichting Verbeter de Wereld haar eerste lustrum. In de afgelopen vijf jaren hebben vele enthousiaste idealisten samen met ons hun dromen omgezet in daden. Dat vieren we. Graag! En samen met jou! Je bent van harte uitgenodigd in ons Wereldcafé. En neem gerust je vrienden mee!

Hoe zorg ik goed voor de wereld én tegelijk voor mezelf? Waar gaat mijn hart echt naar uit? Hoe houd ik de kracht om me in te blijven zetten voor verbeteringen in de wereld en wat heb ik daarvoor nodig?

Zijn dit vragen waar jij over nadenkt of heb je er ideeën over? Kom dan mee verdiepen, bezinnen, netwerken, samen koken en een kampvuur maken in ons Wereldcafé! Tijdens deze bijzondere en inspirerende bijeenkomst van Stichting Verbeter de Wereld gaan we met elkaar op reis!

Wees welkom op zondagmiddag 21 oktober van 14.30 – 21.00 uur, in het Wereldcafé. Het evenement vindt plaats in Utrecht of omgeving. De precieze locatie wordt binnenkort bekend. We vragen een kleine vergoeding (voor gemaakte kosten).

Wil je erbij zijn? Meld je aan door een mail te sturen. Na je aanmelding ontvang je meer informatie.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?