RSS

Puur Restaurant Week 2012

Van 22 t/m 28 oktober 2012 vindt de Puur Restaurant Week plaats en geniet je van een ‘Puur Menu’ in heel Nederland. Restaurants zetten een h’eerlijk 3-gangen menu op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan.

In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h’eerlijke producten. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je ook tijdens een avondje uit ‘Puur Genieten’, van de beste ingrediënten die op eerlijke wijze zijn bereid. Dat is beter voor mens, dier en milieu en vooral ook heel lekker!

Elk restaurant stelt zijn eigen 3-gangen diner samen. Een aantal deelnemende restaurants biedt een Puur Menu voor een speciale actieprijs. Kijk op de website, reserveer bij een restaurant en vraag naar het Puur Menu.

Eerlijke ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.

De Puur Restaurant Week wordt georganiseerd door Puur! uit eten, een duurzame culinaire gids in samenwerking met Stichting Max Havelaar, het keurmerk voor Fairtrade. Ze wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Oxfam Novib, ASN Bank en Deli XL.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?