RSS

Lichtfestival in het Park Rotterdam

vr, aug 31, 2012

Kunst en Cultuur

De stad Rotterdam heeft een nieuw evenement binnen haar gemeentegrenzen weten te slepen. Van 7 december tot en met 17 februari 2013 wordt in het Park bij de Euromast het grootste Chinese lichtevenement van Europa gehouden.

Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. Ongeveer 40 Chinese kunstenaars bouwen voor dit evenement ruim 35 lichtgevende en bewegende beelden, zoals sprookjesfiguren, bloemen en andere bouwwerken. Zo verschijnt er onder meer een 100 meter lange draak en een replica van de Tempel van de Hemel in Peking.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?