RSS

Ziggo stimuleert elektrisch rijden bij werknemers

Ziggo biedt werknemers en bezoekers de mogelijkheid hun elektrische voertuig op te laden. Het bedrijf Rovitech Projects ICT heeft de opdracht van Ziggo gekregen om diverse elektrische oplaadstations te plaatsen.

De gebruiksvriendelijke laadstations worden geplaatst op de parkeerterreinen van de Ziggo locaties in het land: Utrecht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Heerhugowaard. Gebruikers kunnen de laadzuil activeren met hun laadpas of mobiele telefoon.

Een belangrijk nadeel voor veel mensen om elektrisch te gaan rijden, is dat er te weinig oplaadstations zijn, die vaak ook nog ongunstig gelegen zijn. De oplaadstations bij Ziggo zullen geschikt zijn voor het opladen van elektrische voertuigen, elektrische scooters en elektrische fietsen. Rovitech Projects ICT zal de laadpalen eind september opleveren.

Door het plaatsten van oplaadstations bij de werklocaties wil Ziggo zijn medewerkers graag stimuleren in een groene manier van leven. Ziggo is in dat kader tevens gestart met een proef voor het leasen van elektrische auto’s in plaats van auto’s die op traditionele brandstof rijden. Naast de gebruikservaringen heeft de proef voor Ziggo als doel om te zien of we op deze manier een goede milieubijdrage kunnen leveren en kosten besparen.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?