RSS

Twitter hoofdkantoor met groen dak en yogastudio

vr, jun 29, 2012

Economie en Ondernemen

We hebben de hippe interieurs van al veel kantoren gezien, maar die van Twitter mag er ook zijn, met hun nieuwe hoofdkantoor met een groen dak en ruime yogastudio in San Francisco.


Als onderdeel van het stadsplan om een verwaarloosde buurt nieuw leven in te blazen, kreeg Twitter een belastingontheffing bij het verhuizen naar het art deco kantoorgebouw van 11 etages op 10th en Market street, wat gerenoveerd is door Interior Architects en Lundberg Design.  Maar het nieuwe hoofdkantoor voor 800 werknemers toont ook iets van een duurzame ethiek.


Naast het chique groene dak, wat al bevolkt wordt door rijen van bladgroenten en een uitstekende lunchplek voor de werknemers biedt, heeft het nieuwe hoofdkantoor een gezondheidskeuken vol met gezonde maaltijden en een rustgevende yoga studio. Wat deze voorzieningen betreft mogen we wel stellen dat Twitter een zeer vooruitstrevend bedrijf is.


Ook vanwege de receptie van de 9e verdieping, die verdacht veel lijkt alsof ze uit gerecycled materiaal bestaat, en vanwege de eisen van Twitter dat er betere verbindingen voor het openbaar vervoer in de omgeving moet komen, en dat er meer speciale fietspaden dienen te worden aangelegd.

Verder bevinden er in het gebouw met 8900 m2 oppervlakte cafés, restaurants en een zeer uitgebreide lokale supermarkt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?