RSS

Opening KunstRAI in Amsterdam

wo, mei 30, 2012

Kunst en Cultuur

Van woensdag 30 mei t/m zondag 3 juni vindt in Amsterdam RAI de 28ste editie van de KunstRAI plaats. Op 30 mei wordt de beurs rond 18.00 uur officieel geopend door Lidewij Edelkoort, trend forecaster en winnaar van de Prins Bernhard Cultuur Prijs 2012.

De KunstRAI is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en hedendaagse toegepast kunst uit binnen- en buitenland:eenpublieksbeurs met 70 toonaangevende galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het historisch rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, toegepaste kunst en design weerspiegelt.

Acht jonge, innovatieve galerieën is gevraagd om in speciale stands onder de naam ‘RawEdges’ het werk van talentvolle aankomende kunstenaars te tonen. De galerieën zijn geselecteerd door Bob Smit, galeriehouder en organisator van de nieuwe kunstbeurs RAW in Rotterdam.

Aangepaste openingstijden, uitgebreide catering en diverse activiteiten zorgen ervoor dat de KunstRAI dit jaar nog meer het karakter van een evenement heeft. De Cult Club organiseert tijdens de openingsavond een street-art bikinishow met veiling onder de titel: I’d swear it was Summer! Na sluiting van de beurs is er een afterparty op Station RAI in het atelier van kunstenaar Hugo Kaagman.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?