RSS

24 uur om samen met Australië de Koraalzee te redden

Binnen 24 uur zou Australië voorgoed 1 miljoen vierkante kilometer oceaan kunnen redden door het grootste zeereservaat ter wereld te creëren waarmee duizenden kwetsbare soorten worden beschermd. Maar om te voorkomen dat commerciële visserijbedrijven het plan de grond in boren is een wereldwijde noodkreet nodig.

De Australische regering houdt een openbare raadpleging in de hoop op een mandaat waarmee grote stappen in de richting van een duurzame toekomst voor onze oceanen en planeet gezet kunnen worden. Maar het reservaat zal geld kosten, en zonder onze directe, massale steun, zouden de financiële korte-termijnbelangen van de industrie onze hoop voor een veilige toekomst van onze zeeën teniet kunnen doen.

We hebben nog maar 24 uur tot het einde van de raadpleging — klik hier om aan de raadpleging deel te nemen, en stuur dit bericht vervolgens aan zoveel mogelijk anderen door.

Het vergt moedig politiek leiderschap en hulp van toegewijde burgers om de wereldzeeën voor de ondergang te behoeden, het grootste zeereservaat in de wereld te creëren. De Australische regering kan hierin voorop lopen om zo te voorkomen dat industriële visserijbedrijven een zeeroute dwars door dit gebied voor hun langelijnschepen plannen.

Wij kunnen die miljoen vierkante km oceaan redden door de publieke raadpleging te overspoelen met oproepen van over de hele wereld. Laten we de commerciële visserijbedrijven overstemmen, en onze oceanen ook voor de komende generaties beschermen. Klik op deze link naar de website van Avaaz om een urgent bericht te versturen, en stuur dit bericht vervolgens door aan vrienden en familie.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?