RSS

Verbeter de Wereld: Nature Quest

do, jan 12, 2012

Politiek en Samenleving

Ter ere van het eerste lustrum organiseert Verbeter de Wereld een speciale training. En jij kan erbij zijn! Even terug in de tijd: vijf jaar om precies te zijn. In Utrecht kruipen drie initiatiefnemers bij elkaar en stichten op 4 april 2007 Verbeter de Wereld. Met vallen en opstaan is de stichting inmiddels een bloeiende en groeiende training- en coachingorganisatie voor praktisch idealisten.

Je bent van harte welkom om dit eerste lustrum met ons te vieren! Op eigen wijze organiseren we op zaterdag 24 en zondag 25 maart een Nature Quest, speciaal voor vrienden van Verbeter de Wereld.

Een Nature Quest is een eeuwenoude training voor persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Het programma van deze VdW-quest in steekwoorden: op een plek in de natuur, cirkelmeditatie, lichaamsgerichte oefeningen, solo overnachten in de natuur, gezond en lekker eten en drinken, feest! Klinkt goed toch? Ook voor iedereen zonder VdW-ervaring.

Schrijf je snel in. Voor slechts 35 euro ben je er bij! Dit is tegen kostprijs! Klik voor meer informatie en inschrijven.

Niet zo’n nature freak? Schuif dan op zondag 25 maart lekker aan voor een feestelijke lunch en wandeling.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?