RSS

Meditatie, energie en bewustzijn

wo, jul 27, 2011

Spiritualiteit

In het midden van ons lichaam, diep in de ruimte van het bekken, ligt het ‘kosmisch oog’. Als we vanuit dit punt leren ademen, mediteren en leven, gaan alle poriën van de huid open, wordt ons lichaam in energie getransformeerd en vibreren al onze cellen in harmonie met de kosmische energie die door ons heen stroomt.

‘Dat is een wonderbaarlijke ervaring die genezend en zuiverend door ons heen werkt,’ schrijft Hetty Draayer in dit boek, ‘we zijn dan niet meer begrensd door een gesloten, niet-ademende huid, maar één met de kosmische energie, met de kosmische adem.

‘Hetty Draayer heeft jarenlang mensen individueel en in meditatiegroepen begeleid in hun proces van heel- en eenwording. Haar werkwijze, waarover zij eerder 4 boeken schreef, verbindt de essentie van de westerse traditie met elementen van oosterse benadering.

Boek: Meditatie, energie en bewustzijn van Hetty Draayer

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?