RSS

A Journey of Awakening

ma, jul 18, 2011

Spiritualiteit, Video

A Journey of Awakening

Time of the Sixth Sun is een multi-platform filmproject over het ontwaken en de transformatie van het mondiale bewustzijn. Een getuigenis van deze tijd door de ogen van ‘s werelds Wisdom Keepers in de nadering van het jaar 2012.

In Time of the Sixth Sun gidst de hoofdfiguur ons door een reis van ontwaken naar een lang voorspeld nieuw tijdperk. Doorheen alle tijden hebben beschavingen door middel van kalenders en visies/visioenen aangegeven dat 2012 een keerpunt zal zijn in de evolutie van de mensheid. In het westen merken velen een toename in synchroniteiten en ervaren dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. Wetenschappers accepteren dat de opwarming van de aarde een realiteit is, maar wat is het effect van deze veranderingen op onze innerlijke wereld? In toenemende mate zoekt de wereld naar antwoorden, terwijl de klok doortikt.  Hierbij alvast een trailer van de film:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

We have been scouring the planet to speak to Tribal Elders, Wisdom Keepers, New Scientists, Spiritual Teachers and those offering Divine Guidance on what they have to say about these awesome times.

Deze film wordt in het najaar van 2011 verwacht.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

  1 Trackbacks For This Post

  1. Leef vanuit je hart | HappyNews | Positief Nieuws:

   […] ook:  A Journey of Awakening    geluk, happiness, hart, hartcoherentie, liefde, […]

  Reageer op dit bericht

  Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?