RSS

Icona lanceert innovatief elektrisch voertuig op 3 wielen

do, jul 14, 2011

Wetenschap en Natuur

Als reactie op de toenemende vraag vanuit de Chinese auto industrie biedt ICONA in Sjanghai technische ondersteuning en ontwikkelingsmodellen voor complexe prototypen die passen bij de behoeften van de consument in China en Azië. Onlangs heeft ICONA op de Sjanghai Motor Show 2011 een nieuw en interessant 3-wiels voertuig gelanceerd, de E3WM (Electric Three Wheel Mobile)


Met de huidige snelle ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden van batterijen worden elektrische voertuigen steeds aantrekkelijker. De E3WM is een mix tussen een auto en een motor en kan twee mensen vervoeren en biedt dezelfde veiligheid en veiligheid als een auto in combinatie met de spanning die je ervaart wanneer je een motor rijdt. De motor van de E3WM is elektrisch, en deze is geplaatst in de wielen van het voertuig.

Dit driewielig voertuig is 2.5 meter lang, 1 meter 23 breed en 1 meter 76 hoog met een gewicht van om en nabij de 400 kilogram. De elektrische motor heeft een vermogen van 55kW (75PK) En gaat van 0 tot 100 km/h in 5 maar liefst 5 seconden.  De batterijen hebben een vermogen van 9 kw/u.  Laadt de batterij 4 tot 6 uur op en je kunt 150 kilometer rijden.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reacties

  1. Gerbert:

    Is er al een dealer in NL.?

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?