RSS

Tien luxe hotels vanaf vijftig euro per nacht

Prima service, lekker eten en comfortabele kamers hoeven niet onbetaalbaar te zijn: in deze vijfsterrenhotels logeer je vanaf vijftig euro per nacht.

De Duitse website Trivago vergeleek de prijzen van Europese vijfsterrenhotels en stelde een top tien samen van de voordeligste luxehotels. Op deze adressen logeer je soms vanaf vijftig euro, al is op tijd reserveren in dat geval aangewezen.

1. Radisson Blu St. Helen’s Hotel, Dublin, Ierland

Dit historisch gebouw ligt zo’n vijf kilometer buiten Dublin en wordt omringd door impressionante tuinen. De kamers zijn er alles behalve modern, maar beschikken wel over alle comfort.

http://www.radissonblu.ie/sthelenshotel-dublin

2. Savoy Boutique Hotel, Talinn, Estland

In het hartje van de culturele hoofdstad van Europa is dit een ideaal logeeradresje. Met slechts 44 kamers blijft het hotel klein, privé en exclusief.

http://www.savoyhotel.ee

3. Kempinski Hotel San Lawrenz, Gozo, Malta

Omringd door meren en zwembaden is dit hotel de droom van de luilekkertoerist. De kamers zijn modern, met authentieke elementen voor een rustieke touch.

http://www.kempinski.com/en/gozo

4. Hotel Mamaison Riverside, Praag, Tsjechië

Een charmant designhotel in het hartje van het hippe Smichov district. De zeer moderne kamers contrasteren met de art nouveau gevel.

http://www.mamaison.com/prague-riverside-hotel-prague.html

5. Hotel Villa Jerez, Jerez de la Frontana, Spanje

De 18 ruime kamers van dit afgelegen hotel worden omringd door een mediterrane tuin van 4000 vierkante meter. De kamers zijn authentiek ingericht met tapijt, baldakijnen en geborduurde stoffen.

http://www.h-villajerez.com

6. Boetiekhotel Thon Stanhope, Brussel, België

Dit romantische toevluchtsoord ligt in het midden van de Europese wijk en vlakbij het historisch centrum. De keuken van het hotelrestaurant werd geprezen door de recensenten van Gault Millau.

http://www.stanhope.be

7. The Ixian Grand, Rhodos, Griekenland

De 211 kamers en 69 suites van dit hotel liggen vlakbij het strand en zijn zeer geschikt om met kinderen te logeren. De stad ligt op zes kilometer.

http://www.theixiangrand.gr

8. Quinta da Marinha Resort, Lissabon, Portugal

Aan de kust van Lissabon ligt dit resort, omgeven door het natuurpark Sintra-Cascais. Luxebeestjes genieten er van een spa en een uitgebreid golfterrein.

http://www.quintadamarinha.com

9. Hilton Gdansk Hotel, Gdansk, Polen

Dit luxehotel ligt in het hart van de oude stad, met uitzicht over de rivier Motlawa. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een cultureel tochtje door de stad.

http://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/GDNHGHI-Hilton-Gdansk/index.do

10. Steigenberger Hotel Berlin, Berlijn, Duitsland

Een luxueus hotel in het midden van de Duitse hoofdstad, waar designliefhebbers de moderne inrichting van de kamers weten te appreciëren.

http://www.steigenberger.com/Berlin/?source=SH

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?