RSS

Op 22 februari in twee minuten de wereld verbeteren

Zeg eens eerlijk: zou jij de wereld willen verbeteren als dat kon? Meelopen in protestacties, zelfstandig de tijgers van uitsterven redden, kinderen in Afrika eten geven en global warming tegenhouden? Dat kan nu! En zelfs maar in twee minuten, volgens de nieuwe website ikkominactie.nl. Met kleine tot grote actiekun jij mee helpen om de wereld te veranderen en een verschil te maken. In de kortste maand van het jaar gaan ze dat bewijzen!

Genoeg mensen die best iets zouden willen doen om de wereld een beetje beter te maken. Maar toch doen ze het niet of te weinig. Ze zijn te druk, weten niet waar te beginnen, wat ze zouden kunnen doen of het is “ver van hun bed”. De nieuwe website ikkominactie.nl wil dit allemaal oplossen! Het verzamelt alle acties voor een betere wereld, van honger in Afrika tot de eenzame bejaarde op de hoek. De website maakt het concreet, makkelijk, maar ook leuk én verslavend om iets goeds te doen!

Two Minute Tuesday
ikkominactie.nl roept iedereen op om op 22 februari zo veel mogelijk acties van 2 minuten te doen. “Alle acties op de website zijn direct en gemakkelijk te doen,” aldus Bonny Vrielink, initiatiefnemer van Ikkominactie.nl. “Er is dus eigenlijk geen excuus meer mogelijk om niks te doen!” De website is live sinds 12 januari. “We hebben inmiddels al meer dan 200 gebruikers,” vertelt Bonny trots. “Binnen 48 uur waren de eerste honderd acties al gedaan.”

Maak kans op leuke prijzen
Voor degenen die op Two Minute Tuesday de meeste twee minuten acties uitvoeren, liggen mooie, maar vooral eerlijke, prijzen klaar. Zoals de ideale waterfles de Dopper, het boek ‘drie koppen thee’ van uitgeverij Nieuw Amsterdam en gratis deelname aan de Wonders of Waste rally (op gebruikte olie per auto naar Rome, wat `n avontuur!)! Wil je ook kans maken? Doe dan zoveel mogelijk twee minuten acties op 22 februari! Petities, kleine bewustwordingsacties; ontdek snel wat je in twee minuten kunt doen: kijk op ikkominactie.nl.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reacties

  1. Dan:

    http://www.pictureforpeace.com/

    Wij doen ook mee!

    Succes allemaal.

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?