RSS

Ik kom in actie voor een betere wereld!

Ben jij ook iemand die best iets zou willen doen om de wereld een beetje beter te maken?Je afval recyclen, doneren aan een goed doel of af en toe een petitie tekenen? Maar toch doe je het niet of te weinig? Je bent te druk, weet niet waar te beginnen of wat je zou kunnen doen? De nieuwe website ikkominactie.nl wil dit allemaal oplossen! Het verzamelt alle acties voor een betere wereld en maakt het makkelijk, leuk maar ook verslavend om iets goeds te doen.

De acties variëren van snelle acties voor twee minuten tot vrijwilligerswerk voor een dag of meer en worden getoond op basis van de tijd die het kost om ze uit te voeren. Of je nu een petitie wil tekenen, kleding wil kopen die niet gemaakt is door kinderhanden of op zoek bent naar vegetarische recepten: al deze acties vind je terug op www.ikkominactie.nl

Geen excuus meer!
Alle acties zijn direct te doen, zodat er eigenlijk geen excuus meer mogelijk is om niks te doen! Met meer dan 500 acties is er voor iedereen een geschikte actie. Meld je nu aan, vul je profiel in en de website geeft je op basis van je voorkeuren elke dag nieuwe suggesties van acties die je uit kunt voeren. Deel je acties met je vrienden via Facebook, Twitter of Hyves of raad ze een actie aan via de website.

Actievoerder van de maand
Door iets goeds te doen en de acties uit te voeren maak je automatisch kans op de titel “actievoerder van de maand”. Diegene die die maand de meeste tijd aan acties heeft besteed wint leuke prijzen! Na 48 uur live te zijn waren er al 100 acties uitgevoerd. Doe mee en maak de wereld een beetje mooier!

Partners
Ikkominactie.nl werkt samen met meer dan 35 partners, zoals Oxfam Novib, www.geefsamen.nl en  Proefdiervrij. Een team van vrijwilligers werkt elke dag hard om de site up to date te houden en alle acties van bestaande Nederlandse en internationale organisaties toe te voegen. De website wordt mede mogelijk gemaakt door het Doenersnet van Oxfam Novib.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?