RSS

Iedereen kan de wereld verbeteren

ma, jan 10, 2011

Politiek en Samenleving

Goede voornemens genoeg, maar hoe zet je de eerste stap op weg naar je ideaal? Om wereldverbeteraars in de dop daarbij te helpen, gaat in februari een nieuw Traineeship voor Wereldverbeteraars van start.

Het traineeship, dat voor de vierde keer wordt georganiseerd, heeft tot nu toe meer dan honderd wereldverbeteraars opgeleid om hun idealen om te zetten in actie. Zo is in 2010 het succesvolle Onthaastpad gerealiseerd op het anders zo drukke Amsterdamse Museumplein; hebben dankzij Variatie op de kaart meer dan tien restaurants hun vegetarische aanbod uitgebreid; en er zijn door verschillende groepen inmiddels duizenden euro’s opgehaald met ludieke acties voor projecten in Oeganda. Al deze initiatieven zijn in slechts enkele maanden tijd ontstaan vanuit het Traineeship voor Wereldverbeteraars.

Volgens trainer en coach Imre Végh is het succes van dit traineeship te danken aan de nadruk op het zetten van concrete stappen, in plaats van te blijven dromen over een ideaal. “Al in het eerste weekend van het traineeship worden projecten opgezet waarmee de deelnemers actief aan de slag gaan, zodat na vier maanden een zo groot mogelijk resultaat is geboekt.” Wie ook concreet de wereld wil verbeteren, kan zich via www.verbeterdewereld.org aanmelden voor het komende traineeship.

Ook meedoen?

Voorjaar 2011:
Weekend 1: (11-13 feb) vrijdagavond 18.00 – zondagmiddag 17.00u
Weekend 2: (16-17 apr) zaterdagochtend 9.30 – zondagmiddag 17.00u
Weekend 3: (11 jun) hele dag (9.30-21.00)

Kosten:
Training: Gratis!
Maaltijden en verblijf: €295,- totaal

Locatie:
StayOkay Soest

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reacties

  1. Dan:

    Geweldig initiatief!!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?