RSS

Affordable Art Fair Amsterdam 2010

wo, okt 27, 2010

Kunst en Cultuur

Affordable Art Fair Amsterdam 2010

De vierde editie Affordable Art Fair Amsterdam staat van 28 t/m 31 oktober in de Westergasfabriek weer in het teken van betaalbare kunst.

Na drie zeer succesvolle edities van de Affordable Art Fair (AAF) op het Westergasterrein in Amsterdam, maakt de vierde editie van deze internationale kunstbeurs zijn opwachting. Meer dan 85 galeries uit binnen- en buitenland tonen op deze beurs hedendaagse kunst van honderden kunstenaars met een prijskaartje van tussen de honderd en vijfduizend euro.

Vorig jaar bezochten ruim 15.000 geïnteresseerden de AAF Amsterdam (en is er voor 1,3 miljoen euro aangekocht). Van beginnend kunstkoper tot doorgewinterd verzamelaar: AAF bewijst dat hoogwaardige kunst voor iedereen toegankelijk is.

De Affordable Art Fair biedt ruimte voor een grote diversiteit aan kunst. Van klassiek tot vernieuwend, en van abstract tot figuratief. In de verschillende disciplines schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, tekeningen en grafiek tonen de vele nationaliteiten hun laatste werk.

Naast Nederlandse zijn internationale galeries ook vertegenwoordigd met kunstenaars uit onder meer Engeland, China, Italië, Frankrijk, Spanje, Tsjechië en de Verenigde Staten. Ook presenteren net afgestudeerde talenten van de verschillende Nederlandse kunstacademies hun nieuwste werken tijdens de verkoopexpositie ‘Ongekend Talent’.
AAF biedt naast dit gevarieerde kunstaanbod ook diverse (gratis) workshops aan. Hierbij leren de bezoekers verschillende technieken van de kunstenaars zelf en kunnen hun eigengemaakte kunstwerk mee naar huis nemen.

De openingstijden zijn van van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

Website: www.affordableartfair.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?