RSS

Win kaarten voor ‘Because I am a Girl’ in concert 2010

Win kaarten voor ‘Because I am a Girl’ in concert 2010

Geef meisjes in ontwikkelingslanden een kans! Op donderdag 17 juni vindt op het Java eiland in Amsterdam voor de derde keer het ‘Because I am a Girl’ in concert plaats.

Plan Nederland is er ook dit jaar weer in geslaagd een indrukwekkende groep artiesten bijeen te brengen. Alain Clark, Waylon, Caro Emerald, Giovanca, Jeroen van den Boom, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Tim Akkerman, Dennis, Karin Bloemen en vele anderen zetten zich belangeloos in voor kansarme meisjes in ontwikkelingslanden. Zorg dat je er bij bent en kom daarmee op voor meisjes in ontwikkelingslanden!

Opening Waylon
Waylon verzorgt de opening. Hij opent met het nummer van Michael Jackson, dat hij zo graag vertolkt: ‘Man in the Mirror’. Met de tekst “If You Wanna Make The World A Better Place, Take A Look At Yourself, And Then Make A Change” is geen betere opening denkbaar. Er volgt een groot aantal verrassende duetten in verschillende muziekstijlen. Daphne Bunskoek neemt de presentatie voor haar rekening.

Geboortebewijs: eerste stap
Elk verkocht kaartje zet Plan Nederland om in een geboortebewijs voor een meisje. Wereldwijd worden 50 miljoen kinderen bij hun geboorte niet geregistreerd. Zij bestaan daardoor officieel niet. Een geboortebewijs geeft een kind een identiteit en toegang tot gezondheidszorg en onderwijs. Het is dus de eerste stap in het waarborgen van de rechten van kinderen, in dit geval specifiek van meisjes. Zij worden nog meer getroffen dan jongens en zijn vaak slachtoffer van kinderarbeid, jonge uithuwelijking, illegale adoptie en prostitutie.

Concert: ‘Because I am a Girl’ van Plan Nederland
Datum: 17 juni 2010
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Java-eiland, Amsterdam

Kaartverkoop
Iedereen die voor 5 euro per maand sponsor wordt van meisjesprojecten van Plan Nederland ontvangt twee concertkaarten gratis. Elke bestaande sponsor ontvangt 50% korting. Een kaartje kost 27,50 euro. Kijk voor meer informatie over het concert en de kaartverkoop op www.plannederland.nl.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?