RSS

Indian Summer Festival 19 juni 2010

Indian Summer Festival 19 juni 2010

Op zaterdag 19 juni 2010, van 12.00 tot 01.00 uur, vindt 10e editie van het jaarlijks terugkerende Indian Summer Festival plaats waarbij verschillende muzieksoorten te zien en te horen zijn.

Het Indian Summer Festival heeft de afgelopen jaren een unieke plaats verworven tussen alle zomerfestivals: een evenement met een eigen sfeer, een eigen publiek en avontuurlijke muzikale aanpak. Bovendien wordt het gehouden op een van de mooiste festivallocaties van ons land: recreatiegebied Geestmerambacht in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk.

De voorlopige line up bestaat tot op heden uit:De Dijk, Bløf, Ilse de Lange, Di-Rect, UB40, Destine, Fedde Le Grand, Marco V, Michel de Hey, Erick E, Don Diablo en DJ Jean  ook de Amerikaanse DJ Felix da Housecat. Meer namen volgen nog. Zie: www.indiansummerfestival.nl/programma

Indian Summer is in 2000 opgestart door Marco Kuiper met de intentie een onderscheidend festival in de markt te zetten, met een muzikale mix van pop-rock en dance. In 2006 ging de organisatie van Indian Summer Festival een samenwerking aan met ID&T, zodat het evenement naar een nog hoger plan getild kon worden en het regionale festival een landelijke uitstraling meekreeg.

Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een serieus en landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst zes podia die het festival rijk is.

Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Opvallend is dat het Indian Summer Festival daarnaast ook ruimte geeft aan liefhebbers van de 80’s & 90’s, heeft het festival een 3 FM Serious Talentstage en zelfs een theater. In een speciale ‘festival area’ komt het groene karakter (en creatieve hart) van het evenement volledig tot uiting.

Website : www.indiansummerfestival.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?