RSS

Lezing Fractale Tijd met Gregg Braden [Win Gratis Kaartjes]

Lezing Fractale Tijd met Gregg Braden [Win Gratis Kaartjes]

Gregg Braden, de spiritueel coach en New York Times bestsellerauteur, heeft sinds twee weken een nieuw boek uit in Nederland: Fractale Tijd. In Fractale Tijd demonstreert Gregg aan de hand van allerlei voorbeelden het fenomeen dat tijd zich in cycli aandient en dat het einde van de Great World Age, zoals o.a. de Maya’s dat voorspellen voor 2012, een keuzemoment is waar we eerder voor hebben gestaan. De tijdscalculator in het gelijknamige boek biedt de gelegenheid om persoonlijke perioden van succes, oorlog, scheiding, geluk ed te berekenen.

Gregg: “Wanneer we kijken naar de cycli van high impact voorvallen die de hele wereld aangingen (als oorlogen, crises) die op het punt staan weer te gebeuren, constateren we dat de meerderheid ervan zich in 2010 herhaalt en de cyclus van de wereldoorlog zich in 2011 zal herhalen. Het blijkt dat 2010 wel eens een cruciaal jaar zou kunnen zijn. Wat dat betekent is dat 2010 wellicht een zeldzame, waardevolle gelegenheid zou kunnen zijn om sommige angstaanjagende patronen uit ons verleden opnieuw te definiëren, zodat wij deze zaken nooit meer opnieuw moeten doormaken.

Ik geloof dat deze generatie op de drempel staat om de keuze te maken de generatie te zijn die zich afkeert van het gebruik van oorlog om, bijvoorbeeld, onze geschillen op te lossen. Ik geloof ook dat wij op het punt staan de wereldeconomie van ongelijkwaardigheid opnieuw te definiëren. Ik denk dat 2010 het krachtige jaar is waarin wij allen in de gelegenheid zijn om zeggenschap te hebben over hoe die keuzes worden gemaakt en opnieuw die cyclus te definiëren voordat deze begint.”

Gregg zal in zijn lezing op 23 april en de workshop op 24 april uitleggen waarom 2010 een cruciaal jaar is om in 2012 iets anders te oogsten dan wat de film ‘2012’ ons laat zien. Hij zal sleutels aanreiken die ons kunnen helpen om de stap voorwaarts te maken in bewustzijn. Deze sleutels zullen de code naar ons hart ontsluiten.

We geven 1 x 2 vrijkaarten weg voor de lezing van Gregg Braden op 23 april in Theater Gooiland, Emmastraat 2 te Hilversum. De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Na afloop zal Braden signeren.

Om kans te maken op deze 2 vrijkaartjes dien je het goede antwoord van onderstaande vraag voor 18 april te mailen naar contact@happynews.nl. Uit de goede antwoorden wordt een prijwinnaar geloot.

  • Prijsvraag: Hoe lang duurt de periode die volgens de Maya’s eindigt in 2012 en die als thema geldt voor Braden’s nieuwste boek Fractale Tijd?

Mail je antwoord naar contact@happynews.nl

Datum & Locatie
Wat: Lezing Fractal Time – The Secret of Our Past, The Promise of Our Future!
Wanneer: zaterdag 23 april 2010, 19.30 – 22.00 uur
Waar: Theater Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum
Kosten: 45 euro

Wat: Workshop The Divine Matrix – The Language of the Heart
Wanneer: zaterdag 24 april 2010, 10.00 – 17.30 uur
Waar: Pim Jacobs Theater, Harmonieplein 4, Maarssen
Kosten: 130 euro

Meer informatie: www.blizevents.com

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?