RSS

De Natuurlijke Tijd – 14 t/m 26 maart

De Natuurlijke Tijd – 14 t/m 26 maart

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het ga herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Blauwe Adelaar Wavespell
kin 235 t/m 247
14 t/m 26 maart

Het hoger bewustzijn
Geheugen, Scheppen, Visie

Zegel Adelaar: Adelaar is de kracht om boven het aardse niveau uit te stijgen, erboven te gaan staan en te handelen naar hoe je wilt dat de wereld er uit zou zien. Deze wereld kun je zelf creëren door te handelen vanuit Visie en een hoger bewustzijn.

Adelaar Wavespell:
Tijdens deze Adelaar Wavespell kun je op je verantwoordelijkheden gewezen worden. En hoe meer je probeert er onder uit te komen, hoe harder de Adelaar achter je aan vliegt en je vastgrijpt in zijn sterke klauwen. Zijn actie lijkt wat hardhandig, maar zag je niet hoe je in een web was beland? Het is voor je eigen bestwil. Adelaar vraagt je met hem mee te vliegen en je leven te aanschouwen. Zie waar je bent en bepaal waar je heen wilt. Neem afstand, overzie en pas je richting aan. Je bent er bijna…

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?