RSS

Urban Gym maakt stad tot fitnesscentrum

do, mrt 11, 2010

Gezondheid en Voeding

Urban Gym maakt stad tot fitnesscentrum

Urban Gym is een nieuwe sport waarbij je onder leiding van een ervaren instructeur in het hartje van steden als Londen en Bristol oefeningen uitvoert. Je fitnesstoestellen zijn het straatmeubilair.

Variatie
Ervaren fitnessinstructeurs leiden kleine groepen rond in de stad voor workout van een uur. Je stopt regelmatig om oefeningen uit te voeren op het meubilair dat op straat voorhanden is. Het is de ideale middenweg tussen saaie loopsessies zonder variatie en sportsessies in een muf fitnesscentrum. Het Londense team ‘Rat Race Adventure’ dat deze workout en andere sportavonturen organiseert gelooft dat de straten van Londen de ideale omgeving voor voor een uitdagende sportsessie.

Fitnesstoestel
Tijdens de Urban Gym jog je het meeste van de tijd, maar de route is hierbij heel belangrijk. De organisatoren stippelen zorgvuldig een route uit in verschillende delen van de stad, ze vermijden de grote wegen en helpen je de kleinste straatjes te ontdekken. Ook leer je je optrekken aan een leuning, je beenspieren te trainen op een bank, te springen op trappen en je dijspieren te verstevigen door middel van een muur. (ep)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?