RSS

De Heilige Tempel van de Vrouw

De Heilige Tempel van de Vrouw

Momenteel lees ik het Maria Magdalena Manuscript. Nu lees ik dat zij, gezamenlijk met haar dochter (en die van Yeshua/Jezus), jarenlang gewoond hebben in Glastonbury. De Tor wordt zelfs expliciet genoemd als plek waar ze naar toe getrokken werden.

Ik vind zulke dingen zo fantastisch.. om tijdens het lopen van dit pad van de Godin steeds opnieuw weer bevestiging te krijgen en bepaalde dingen die al hebben plaatsgevonden achteraf zelfs nog een extra verdieping kunnen krijgen doordat het allemaal zo op haar plek valt.. Dingen waarvan je toen niet wist ‘waarom’. En dat hoeft ook niet, als een gevoel alles weergeeft wat woorden nooit zullen omschrijven..

Ook ik werd als vanzelf vorig jaar naar Glastonbury en de Tor gevoerd. Het was enkel dat ik me geopend heb voor de Godin, de geschiedenis van de vrouw en het ontmoeten van Zusters die eveneens deze ontdekking doen. Vele mensen worden op deze manier naar Glastonbury en andere Heilige plaatsen ter wereld getrokken. Dit is niet e.o.a. hype, dit zijn onze roots en het uitvinden en terugkomen bij wie we werkelijk zijn als Vrouw, en ook steeds meer mannen vinden deze Weg.

Ik ben dankbaar voor dit alles. En ook voor al mijn zusters die zich open stellen voor het wezenlijke vrouwZijn! We hebben de wereld zoveel te geven, vooral wanneer we volledig in contact zijn met ons vrouwZijn.. Wow, ik word soms echt overweldigd door de Kracht hiervan!

Dit Manuscript van Maria Magdalena zorgt ervoor dat er weer een nieuwe laag in mij aangesproken wordt en dan met name op Heilig Seksueel gebied. Laat dit nou net mijn grootste passie zijn…

Ik heb altijd al geweten en gevoeld dat hier de meest Heilige poort ligt naar Transformatie. Ik ben Slang (zowel chinese dierenriem als in de Tzolkin) en van daaruit ontving ik de bevestiging dat dit ook mijn Kracht is. Niet dat ik dit niet zelf altijd al gevoeld heb, maar het blijft een feit dat dit in onze wereld niet altijd gewenst is bij een Vrouw. Trefwoorden die bij de Slang horen zijn: levenskracht; Kundalini energie; instinct; lichaamswijsheid; overleven; seksuele energie; primaire gevoelens en emoties; oerkracht; naar je lichaam kunnen luisteren; zintuiglijk; sensualiteit; lichaamsexpressie; passie.

Het is haast bizar soms om in boeken, over o.a. astrologie en de Chinese Dierenriem, een groot deel van je eigen energieën terug te lezen.

En in dit Magdalena Manuscript krijg ik weer een verdieping aangereikt. Waar ik eerder afhaakte bij het lezen over Tantra en Transcendente seks, krijg ik hier duidelijk de ware Heiligheid in beeld. Ik vind vooral het stuk zo mooi en begrijpelijk waarin Maria Magdalena verteld dat zij het moeilijk vond, ondanks haar inwijdingen, om haar allereerste seksuele driften in haar contact met Yeshua te negeren. Maar door dit te doen kunnen we het seksuele contact naar een Hogere vorm brengen, een Heilige vorm. Zo kunnen er poorten geopend worden naar een Hoger Bewustzijn. Door dit samen te beoefenen ontstaat er iets waardoor je samen kunt zijn in volledige extase waarbij een hoge vorm van transformatie plaatsvindt. Dit kan ook zonder daadwerkelijk de Liefde ‘te bedrijven‘ en zelfs zonder fysiek contact.. Over diepgang gesproken.

Deze Geheimen van de verheffing van het Bewustzijn door middel van Heilige seks, zijn lang geleden door de Kerk gestolen.. Ik voel de waarheid hierin, en de schaamte die vrouwen lange tijd hebben moeten voelen en meedragen over het meest Heilige wat er in mijn ogen bestaat..

Vele vrouwen met mij kunnen dit bevestigen. Seks wordt veelal of uitgebuit of in schaamte stilgehouden. Dit komt voort vanuit geen tot onvoldoende inzicht over de ware betekenis van Seks, het grootste deel van onze wereld schijnt hierover te zwijgen. Over de Heiligheid ervan en vooral de Grootse mogelijkheden die hierin verscholen liggen wordt niet of nauwelijks gesproken. Dit is één van de meest waardevolle leringen, die ons nergens onderwezen wordt. Tenzij we nooit onze verbinding met onsZelf verloren zijn of een diep zelfonderzoek aangaan en dit uiteindelijk tegenkomen op ons pad.

Als ik kijk naar hoe de wereld nu voor een groot deel is en de ontwikkeling van vele mensen, is het inderdaad nodig om eerst een flinke weg naar binnen af te leggen voordat je überhaupt begrijpen kunt waar dit over gaat. Toch pleit ik voor meer openheid en vooral uitvoerig onderwijs hierin op scholen. Ik ben ervan overtuigd dat de ontwikkeling van Seksualiteit en de Heiligheid hiervan een zeer belangrijk aspect vormt bij de opvoeding van kinderen, vooral in deze tijd. Het is een tijd waarin vele jongeren ontsporen en de Heiligheid van onze seksualiteit wordt al veel te lang, ruim 2000 jaar, geschonden.

Vrouwen hebben het vermogen zichzelf dusdanig te ontwikkelen zodat zij deze wijsheid eigen kunnen maken en door kunnen geven aan anderen. Door het aannemen van een seksuele houding die is gefundeerd op Respect en Zuivere Liefde, dragen wij het ware Heilige Vrouwelijke uit.

De oerkracht van de Vrouw, ligt in haar levengevende seksualiteit. Het is iets ontzettend Groots & Heiligs en dient met diep Respect te worden behandeld.

Het is aan onszelf dit Respect weer terug te brengen op Aarde.

Laten wij elkaar Eren & Heiligen in onze Tempel van Liefde..

Vanaf juli 2010 geef ik tevens workshops: “ de Heilige Tempel van de Vrouw”.

 • De eerste Workshop zal zijn op 3 juli 2010 en geef ik deze dag gezamenlijk met mijn geliefde en toegewijde zus Margo. Hierom én omdat dit tevens mijn inwijding is in het Geven van een reeks Workshops ‘de Heilige Tempel van de Vrouw’, zal dit een Speciale & Bijzondere uitvoering zijn..

Wees Welkom!

Het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

- (Lichaamsgerichte Coach) Laat onze levensloop een Magische zoektocht zijn, die ons terugbrengt in de Mystiek van het Leven en ons uit het door ons aangeleerde Dogmatisch denkpatroon haalt. Zodra wij op zoek gaan naar onze 'eigen Waarheid' en weer dansen in Vreugde met de Golven van de Aarde.. in de natuurlijke Stroming & Ritme van ons Bestaan, kunnen wij het Leven weer ervaren als een Groot Geschenk. Zo zijn wij in staat om waarachtig Liefde-Vol te zijn, voor onsZelf en elkaar. Zo kunnen wij alle gebeurtenissen in ons Leven in dankbaarheid ontvangen, in de Wetenschap dat niets ooit zonder Rede gebeurt en dat Alles met elkaar in Verbinding staat. (Inner Moment / godinnenkracht.hyves.nl)

Reacties

 1. Miranda:

  Geweldig artikel!! Veel herkenning, we want more…

 2. bart:

  mannen en vrouwen leren zich juist in glastonbury zich te verbinden. er lopen niet voor niets de vrouwelijke en mannelijke lijnen doorheen.
  Dus juist niet alleen de godinnen energie !
  Dat is echt achterhaald

 3. Tara:

  Beste Bart,

  Ik heb ook helemaal niet gesproken over ‘alléén’ Godinnenenergie. Dit is mijn verhaal, vanuit mijn Visie geschreven. Niets staat erin over het wél of niet aanwezig zijn van mannelijke lijnen.. Je oordeelt over iets wat helemaal niet besproken in dit artikel.

  Ik weet dus niet waar je irritatie vandaan komt, maar het is onjuist in incorrect om over achterhaaldheid te spreken bij dit artikel, wat over Heilige Seksualiteit gaat.

  Mocht je nog vragen hebben, je bent welkom.

  Hartegroet,

  Tara

 4. Angela:

  Ik lees er geen irritatie in..

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?