RSS

Nationaal Museumweekend 10 & 11 april

di, mrt 2, 2010

Kunst en Cultuur

Nationaal Museumweekend 10 & 11 april

Ruim 500 musea in Nederland zullen tijdens het 29ste nationaal Museumweekend op 10 en 11 april hun deuren openen voor het publiek. Gratis of met korting kunt u de musea bezoeken. Dit is de gelegenheid bij uitstek om op verkenning te gaan bij alle mogelijke musea. Het jaarthema voor het museumweekend 2010 is “VERLEIDEN”.

Alle deelnemende musea hebben het centrale thema een eigen invulling gegeven. De musea halen dit weekend alles uit de kast. Ook dit jaar zal er met veel enthousiasme een hoop activiteiten worden georganiseerd in en rondom musea. Neem ook eens een kijkje en laat je verleiden door een Museumstuk!

Jaarlijks trekt het Museumweekend tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen. Laat je eens verleiden tot een bezoek aan een museum bij je in de buurt. Verleid ook iemand in jouw omgeving om mee te gaan, want samen wordt een museumbezoek nog leuker dan alleen. Kijk op www.museumweekend.nl voor de deelnemende musea. Ook kan je er een lijst met tips vinden om uw bezoek nog aantrekkelijker te maken.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?