RSS

De Natuurlijke Tijd – 1 t/m 13 maart

De Natuurlijke Tijd – 1 t/m 13 maart

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het ga herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Witte Wind Wavespell
kin 222 t/m 234
1 t/m 13 maart

Communiceren van Gemeenschappelijk belang, Adem, Communiceren, Spirit

Zegel Wind: Wind is de Grote Geest die je leven inblaast met zijn adem. Hij is het die je ziel voedt en je inspireert je eigen waarheid te spreken. Wind gaat over communicatie, inspiratie, flexibiliteit en veranderingen.

Wind Wavespell: Deze 13 dagen ligt er miscommunicatie op de loer en dient communicatie dus extra aandacht te krijgen. Probeer helder en integer te spreken. Ook kun je je bewust worden van je ademhaling. Wat adem je in? In welk ritme? Offer je adem als geschenk aan Grote Geest/Hunab K’u, dan zullen de woorden die je spreekt meevloeien in deze stroom. Toen God de mens schiep, blies hij hem leven in met zijn eigen adem. Adem deze Spirit in en inspiratie zal je ten deel vallen.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?