RSS

Nieuw concept telefoon op zonne-energie met uitrolbaar touchscreen

Nieuw concept telefoon op zonne-energie met uitrolbaar touchscreen

Industrieel ontwerper Aleksander Mukomelov probeert gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen, waaronder buigzame displays, in een hightech mobiele telefoon op zonne-energie genaamd de “Mobile Script”.

mobile-script_02

De telefoon bied een non-stop internet verbinding, eenvoudig toegang tot documenten en games, en de beste mogelijkheden op het gebied van communicatie en contact. Het toestel heeft twee touchscreens – een klein gewone touchscreen en een buigzaam groot touchscreen dat om het andere scherm heen zit gevouwen. Het grote scherm bestaat uit twee lagen – een zacht OLED touchscreen en een zacht scherm dat gemaakt is van nano materiaal, dit scherm wordt harder wanneer er voltage op komt te staan.

mobile-script_03

De concepttelefoon hoeft niet opgeladen te worden. Het omhulsel is bedekt met nano zonnecellen om door middel van zonne-energie de batterij op te laden. Hiernaast kan de telefoon ook nog op de traditionale manier worden opgeladen.

mobile-script_04

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reacties

  1. Jelmer:

    Lijkt me niet meer dan logisch dat alle telefoons met zonnecelle beplakt worden op een verder nutteloze achterkant…
    of een tweede schermpje, 2 kleuren, inc standaard toetsen. voor simpele handelingen..

  2. Rui:

    Jammer dat ie meestal in m´n broekzak zit. Weingig zon daar, of mischien een transparante broek =)

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?