RSS

Wereld Yoga Dag 2010

Wereld Yoga Dag 2010

Op zondag 31 januari 2010 is het Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld doen mensen die dag op hetzelfde tijdstip aan yoga, tussen elf en één uur.

Yoga Magazine organiseert van 10.30­ tot 12.30 uur een evenement in De Bonte Zwaan in Amsterdam. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Het wordt een inspirerende yogales met uitzicht over het IJ, onder leiding van de bekende yogadocent Johan Noorloos.

Doe mee met Wereld Yoga Dag
Op groot doek wordt de les met Bekende Nederlanders geprojecteerd, die eerder opgenomen werd in het kader van Wereld Yoga Dag. Met onder andere Micky Hoogendijk, Hugo Metsers, Monic Hendrickx, Yvonne Kroonenberg.

Na de les verzorgt restaurant Golden Temple live muziek en heerlijke vegetarische Indiase hapjes. De opbrengst van de vrijwillige donaties komen ten goede aan Artsen zonder Grenzen.

Inschrijven kan hier

Wereld Yoga Dag in Nederland

Movimento Yoga Amsterdam
Op Wereld Yoga Dag organiseert Movimento Yoga een bijzondere yogasessie voor de stichting The Best Friend. Deze stichting maakt zich hard voor vluchtelingen, in het bijzonder kinderen, uit Birma. Op 31 januari kan iedereen zijn yogasessie doneren voor dit goede doel. Kom naar de yogasessie in Amsterdam en steun de kinderen uit Birma. De yogasessie staat in het teken van het openen van je hart. De opbrengst komt volledig ten goede aan lesmateriaal voor de kinderen.  Voor meer informatie: www.movimento-amsterdam.nl

Yogacentrum Bunnik
Maak kennis met de Kashmiryoga in Yogacentrum Bunnik. Doe mee met yogaoefeningen en meditatie volgens de Kashmir methode. Iedereen kan meedoen! De opbrengst van deze dag is voor Artsen zonder Grenzen! Kosten 27,50 euro, maar meer mag! (incl. thee/koffie en een veganistische broodje).
Voor meer informatie: www.yogacentrumbunnik.nl

Yogacentrum Edens Garden
Edens Garden organiseert in het teken van Wereld Yoga Dag Mindfulness-yoga met aansluitend meditatie. De meditatie is een Metta meditatie om liefdevolle vriendelijkheid en vrede op te weken en door te sturen naar alle levende wezens. Deelnemen is op basis van vrijwillig donatie (“dana”) en de opbrengst gaat naar voor War Child.
Voor meer informatie: www.edensgarden.nl

Yogapraktijk Sterrebos
Yogapraktijk Sterrebos organiseert op 31 januari van 11 tot 13.00 uur yogales in Jeugdland, Jeugdland 1 in Ulvenhout. Het maakt niet uit om hoe laat je binnenkomt of hoe lang je meedoet. Het geld dat we inzamelen is voor Artsen zonder Grenzen. Voor meer informatie: 076-5810870

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reacties

 1. S.Boasman:

  Geachte medewerker,

  Graag zou ik jullie nieuws brief willen ontvangen.

  Met vriendelijke groet,
  Sandra Boasman

 2. wil nijhuis:

  hoi, ik kan je telefonisch niet meer bereiken. bel je nog eens?

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?