RSS

VS start hervorming voor schone energie

VS start hervorming voor schone energie

Terwijl het klimaat vol in de aandacht staat in de Senaat, begint het Witte Huis druk te zetten op de schone energie hervorming.

Vorige week spraken afgevaardigden van het Witte Huis over nieuwe klimaatwetgevingen. Obama en Biden steunen high-profile schone energie projecten, een zonne-centrale en een elektrisch auto bedrijf.  En onlangs heeft het Witte Huis een energie-top georganiseerd waar kabinetsleden strategieën uitwisselde voor een hervorming van de schone energie, het plan is als volgt.

Terwijl het klimaat wetsvoorstel maar net werd goedgekeurd werd het Obama door milieuactivisten verweten dat hij te weinig zou doen. Dit heeft Obama gestimuleerd om een meer actievere rol op zich te nemen. Sindsdien houd hij speeches over het feit dat er actie ondernomen moet worden op het gebied van klimaatverandering, en gisteren was hij in Florida om het DeSoto Next Generation Solar Energy Center een bezoekje aan te doen.

Zijn Klimaat en Energie Team hebben een schone energie top georganiseerd in het Witte Huis om openlijk de plannen te bespreken. Volgens NY times reporter Andrew Revkin die blogt over de top, was er een diepe discussie gaande over de strategie voor het hervormen van de schone energie. Afgevaardigde van het Witte Huis hebben besproken waar er op gefocused moet worden, hoe schone energie gepromoot kan worden naar het Amerikaanse volk, en hoe schone energie beter gefinancierd kan worden

En later, Cathy Zoi, assistent secretaris voor energie hernieuwbare energie zegt dat de administratie wat meer “zien is geloven” moet gebruiken. Ze beschrijft een boer in Montana die erg sceptisch was over het nodig zijn van een energie revolutie, maar verdient nu meer aan de huur van wind turbines dan het agrarische gedeelte. Ze weet dat alleen informatie niet genoeg is voor verandering, “harten en geesten” moeten bevangen worden. Ze zegt ook dat het nodig is om naar meer manieren te zoeken om ” Amerikanen te overtuigen dat het land op de rand staat van een groene revolutie”

Obama heeft in Florida $3.4 miljard toegewezen aan projecten die het smartgrid zullen moderniseren. ” Momenteel zijn er grote veranderingen gaande als het gaat om een schone-energie economie” Zegt Obama. “Maar een groene economie is niet iets wat in een dag bereikt kan worden, we hebben meerdere projecten zoals deze nodig” (Via Treehugger)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?